Vrolingen, tussen Poort en Parel van Haspengouw

Aan de stille rand van het bruisende Wellen

... ontvangen Lieve en Marcel u graag in hun vernieuwde B&B. De verbruikzaal van het ijssalon is omgetoverd tot een gezellige zithoek met flatscreen-tv en bar. Koffie & gebak zijn er steeds gratis. U slaapt in één van de zes ‘fruitige’ kamers zoals ‘peer’, ‘appel’, ‘kers’…, met alle sanitair en comfort.

U geniet er elke morgen van een stevig ontbijt en voor het diner verwijzen we u graag naar gezellige restaurants of eetcafés in de buurt. Bij mooi weer kan u verpozen in de verschillende zithoekjes in de tuin en op het achterliggende terras of een balletje gooien op de petanquebaan.


check & boek online bekijk onze accommodaties HASPENGOUW ARRANGEMENT

Wist je dat?

 
Gastenboek

Lees hier de ervaringen van onze gasten!


Familie Bertry-Schepers: Wij hebben een bijzonder prettig verblijf gehad en komen zeker terug naar Vrolingen. Dank aan de familie Nulens voor het gastvrije onthaal.


Valerie Janssens: Een mooie streek, aangename mensen, fietspaden en slaapgelegenheid. Kortom een leuke ervaring die voor herhaling vatbaar is.


Familie Huybrechts-Dewilde: De streek biedt een ruim programma aan extra activiteiten en wij vonden het verblijf passend voor een ontspannen weekendje uit.


Anneleen en Stefaan: Wij verbleven tijdens de bloesemperiode in De Vroling en waren aangenaam verrast door het gastvrije onthaal (zo krijgen fietsen een plaatsje in de garage), de stlijvol ingerichte en zeer nette kamer en het royaal ontbijt. Een echte aanrader voor wie er een weekendje tussenuit wil!!