Vrolingen, tussen Poort en Parel van Haspengouw

Aan de stille rand van het bruisende Wellen

... ontvangen Lieve en Marcel u graag in hun vernieuwde B&B. De verbruikzaal van het ijssalon is omgetoverd tot een gezellige zithoek met flatscreen-tv en bar. Koffie & gebak zijn er steeds gratis. U slaapt in één van de zes ‘fruitige’ kamers zoals ‘peer’, ‘appel’, ‘kers’…, met alle sanitair en comfort.

U geniet er elke morgen van een stevig ontbijt en voor het diner verwijzen we u graag naar gezellige restaurants of eetcafés in de buurt. Bij mooi weer kan u verpozen in de verschillende zithoekjes in de tuin en op het achterliggende terras of een balletje gooien op de petanquebaan.


check & boek online bekijk onze accommodaties HASPENGOUW ARRANGEMENT

Wist je dat?

De Vroling Vespa: La Dolce Vita
Wil je het Haspengouwse landschap verkennen in stijl? Dat kan met De Vroling Vespa! Vanaf nu kan je tijdens je verblijf in onze 'B&B' ook je persoonlijke 'Vroling Vespa' reserveren. Na een heerlijk ontbijt...

» lees meer

Jouw huisdier mee op vakantie?
Wist je dat jouw huisdier ook mee kan? In het nabijgelegen hondenhotel Oelly's Farm overnacht uw viervoeter op comfortabele wijze.

» lees meer

Ontdek de Limburg vakantiepas
Bij ons kan je deze pas bekomen en dan kan je tijdens je verblijf profiteren van heel wat kortingen en voordelen bij toeristische attracties en bezienswaardigheden in onze regio. Ontdek meer op hun website.

 
De Vroling Vespa: La Dolce Vita

Het Haspengouwse landschap verkennen in stijl? Dat kan met 'De Vroling Vespa'! U reserveert simpelweg tijdens uw verblijf in onze B&B uw persoonlijke 'Vroling Vespa'.


Na een heerlijk ontbijt staat uw Italiaanse stalen ros ongeduldig op u te wachten om de leukste Vespa-routes te ontdekken:


» Vol gezellige plekjes met de mooiste uitzichten

» Waar je romantisch kan picknicken

» Van een espresso kan genieten op een Zuiders terrasje


Je moet niet ver zoeken, wij hebben het alvast voor jou uitgezocht! En als perfecte afsluiter van jouw Vespa-tour kan je heerlijk nagenieten in onze B&B of in de buurt een cafeetje bezoeken (ontdek deze hier).

Wil je nog meer zien van Haspengouw, stap dan op jouw 'Vroling Vespa' en geniet van 'La Dolce Vita'!

» Lees hier meer over de praktische details van onze Vespa's

Meer details en afspraken over ons Vespa-aanbod

  • Onze vespa's zijn van het type "Vespa LX 50" en halen tot 40km/u.
  • U huurt een vespa voor een volledige dag en dit aan € 70,00 per vespa. Als u met 2 personen op 1 vespa wil zitten, is de prijs € 80,00 (dus € 40,00/pp).
  • Er wordt een waarborg gevraagd van € 250,00 cash per vespa. Deze krijgt u terug bij onbeschadigd inleveren van de vespa.
  • In de huurprijs is begrepen: een volle tank, helm, verzekering en een routeboekje van de auto- en motorroute Haspengouw met 4 lussen tussen de 72 en 102 km aan rij-afstand.
  • U kan ook zelf een route uitstippelen naar believen. De routes doen naast tal van kleine dorpen ook ofwel/en Sint Truiden, Borgloon en Tongeren aan.
» Download & lees hier ons voorbeeldcontract