Vrolingen, tussen Poort en Parel van Haspengouw

Aan de stille rand van het bruisende Wellen

... ontvangen Lieve en Marcel u graag in hun vernieuwde B&B. De verbruikzaal van het ijssalon is omgetoverd tot een gezellige zithoek met flatscreen-tv en bar. Koffie & gebak zijn er steeds gratis. U slaapt in één van de zes "fruitige" kamers zoals "peer", "appel", "kers", met alle sanitair en comfort.

U geniet er elke morgen van een stevig ontbijt en voor het diner verwijzen we u graag naar gezellige restaurants of eetcafés in de buurt. Bij mooi weer kunt u verpozen in de verschillende zithoekjes in de tuin en op het achterliggende terras of een balletje gooien op de petanquebaan.


check & boek online bekijk onze accommodaties

Wist je dat?

Jouw huisdier mee op vakantie?
Wist je dat jouw huisdier ook mee kan? In het nabijgelegen hondenhotel Oelly's Farm overnacht uw viervoeter op comfortabele wijze.

» lees meer

Ontdek de Limburg vakantiepas
Bij ons kan je deze pas bekomen en dan kan je tijdens je verblijf profiteren van heel wat kortingen en voordelen bij toeristische attracties en bezienswaardigheden in onze regio. Ontdek meer op hun website.

 
Huisdieren logeren vlakbij

Het is uitstekend wandelen in onze regio en onze gasten kunnen hun huisdier gerust meebrengen. Helaas zijn bij ons geen huisdieren toegelaten maar in dezelfde straat als onze B&B kan uw huisdier comfortabel overnachten.


Wij werken nauw samen met het gekende hondenhotel Oellys Farm op amper 200 meter van onze B&B. Bij hen is uw viervoeter in uitstekende handen en kan u hem netjes afzetten en ophalen na uw dagje uit.


Lees meer op hun website en vermeld dat u bij ons logeert.

Dierenhotel Oellys Farm