Vrolingen, tussen Poort en Parel van Haspengouw

Aan de stille rand van het bruisende Wellen

... ontvangen Lieve en Marcel u graag in hun vernieuwde B&B. De verbruikzaal van het ijssalon is omgetoverd tot een gezellige zithoek met flatscreen-tv en bar. Koffie & gebak zijn er steeds gratis. U slaapt in één van de zes ‘fruitige’ kamers zoals ‘peer’, ‘appel’, ‘kers’…, met alle sanitair en comfort.

U geniet er elke morgen van een stevig ontbijt en voor het diner verwijzen we u graag naar gezellige restaurants of eetcafés in de buurt. Bij mooi weer kan u verpozen in de verschillende zithoekjes in de tuin en op het achterliggende terras of een balletje gooien op de petanquebaan.


check & boek online bekijk onze accommodaties HASPENGOUW ARRANGEMENT

Wist je dat?

De Vroling Vespa: La Dolce Vita
Wil je het Haspengouwse landschap verkennen in stijl? Dat kan met De Vroling Vespa! Vanaf nu kan je tijdens je verblijf in onze 'B&B' ook je persoonlijke 'Vroling Vespa' reserveren. Na een heerlijk ontbijt...

» lees meer

Jouw huisdier mee op vakantie?
Wist je dat jouw huisdier ook mee kan? In het nabijgelegen hondenhotel Oelly's Farm overnacht uw viervoeter op comfortabele wijze.

» lees meer

Ontdek de Limburg vakantiepas
Bij ons kan je deze pas bekomen en dan kan je tijdens je verblijf profiteren van heel wat kortingen en voordelen bij toeristische attracties en bezienswaardigheden in onze regio. Ontdek meer op hun website.

 
Meer weten?

Wanneer zou u willen
verblijven in De Vroling?


B&B De Vroling bvba
Familie Nulens
Kortessemstraat 48
B-3830 Vrolingen-Wellen | (Plan uw route)


T +32 (0)12 24 16 06
F +32 (0)12 23 70 15


check & boek online


Of maak gebruik van onderstaand contactformulier: